Ready Player One - Film

04:51


Çok beğendiğim bir filmin yorumuyla karşınızdayım.Normalde okumadığım kitapların uyarlamalarını izlemeyi sevmiyorum ama vizyondan kalktıktan sonra pişman olacağımı biliyordum bu sefer.

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır...
Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline'ın kaleme aldığı Ready Player One'ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer alıyor.
Oyuncular:
Olivia Cooke (Bates model,Me,Earl & The Dying Girl,The Signal,Blackout)
Tye Sheridan ( Vizyona çıkmak üzere olan Dark Phoenix,X-Men Apocalypse)
Hannah John-Kamen (Game of Thrones,Tomb Raider,Ant-Mand & The Wasp,Black Mirror)
Letitia Wright (Black Panther,Avenger Endgame ve Infinity War,
T.J. Miller (Deadpool serisi,How to Train Your Dragon serisi,Big Hero 6,Emoji Filmi,Gravity Falls,Transformers 4)
Lena Waithe 
Perdita Weeks (Penny Dreadful)
En çok hoşuma giden şeylerden biri kitapta Steven Spielberg'in adının çok geçmesi ve filmi yönetenin de Steven Spielberg oluşu.Film çok akıcı.Animasyonla gerçek oyuncuların birleşmesinden pek hoşlanmam ama bu durum çok farklı.Bir sürü filme ve oyuna gönderme yapılıyor ve bu da bana yakalaması zevk veren şeylerden biriydi.Oyuncular hakkında pek yorum yapamıyorum.Seçimler iyi sayılır.Tanınmamış oyuncular olması daha iyi omuş bence.Ayrıca vermek istediği mesaj da çok iyi.Tamamen sanal dünya üzerine kurulmuş bir film değil.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
"Except for eating, sleeping, and bathroom breaks, whatever people want to do, they do it in the OASIS. "
Görüşmek üzere.

If you want English translation add comment.
For advertisement in my blog please mail kcecem@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe