The Death Cure - Film

00:57

Kitapları okumayanlar,önceki filmlerini izlemeyenler için spoiler olabilir.
Yeniden merhaba!Labirent serisinin bana neler ifade ettiğini asla tarif edemiyorum.Dokununca bile ağladığım son kitabının filmi bana neler hissettirdi peki?Bakalım...

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi başarabilmişlerdir. Ancak Teresa'nın ihaneti sonucu grup kendini bir kez daha W.I.C.K.E.D.'a karşı mücadele ederken bulmuş, bu mücadele sırasında Minho'nun, organizasyon tarafından yakalanmasını engelleyememişlerdir. Minho'yu kurtarmak için yola çıkan Thomas ve arkadaşları organizasyonun peşine düşer. Bu uğurda aldıkları kararlar yalnızca arkadaşlarının değil, dünyanın da kaderini değiştirecektir.

OYUNCULAR
Dylan O'Brien:Teen Wolf,American Assassin
Thomas Brodie-Sangster:Game of Thrones,Love Actually 
Kaya Scodelario:Skins,Karayip Korsanları Ölü Adam Masal Anlatmaz
Ki Hong Lee ki ondan daha fazla film ve dizi izlemeliyim.Önerilerinizi beklerim.
Will Poulter:Diriliş,Narnia
Rosa Salazar:Kuralsız
Giancarlo Esposito:Kendisi Regina'nın aynası olur.Breaking Bad,Orman Kitabı ve The Revolution.

Teresa'nın ihaneti fasa fiso valla.Öyle bir durumda kız ne yapsın?Sanırım bunu kitap yorumumda da söylemiştim.Herkes aynı şeye inanmak veya doğru şeye inanacak kadar zeki olmak zorunda değil.Hep kandırılıyoruz be dostlarım hep...

Geldik malum sahneye...KAZA SÜSÜ NEDİR? Arkadaşını öldürmek zorunda kalmak ile nefsi müdafaa yapmak arasındaki farkı bildiklerinden şüpheliyim.Etkileyicilik tamamen yok olmuştu.Filmin sonundaki mektupla bunu sağlamaya çalışmışlar.Eh,hüngür hüngür ağladım ama konumuz bu değil.
Bunun dışında filme kızamam ya.Senaryodan çoktan çıktıkları için yapılan değişiklikler umrum değil.Bu film serisinin de bende özel bir yeri olacak.Eğer son filmi hala izlemediyseniz -ki izlemişssinizdir- bir an önce cesaretinizi toplayıp finali yapmalısınız.
Bu sahnenin arkasını paylaşmadıkları için mesuliyet sahibi olan herkesi kınıyorum!!!

"Lütfen,Tommy..."

Görüşmek üzere ne diyeyim dertlendim ya.

If you want English translation add comment.
For advertisement in my blog please mail kcecem@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe