What Happened to Monday - Film

05:40

Okulun son günleri film bulmak için kıvranırken aklıma sinemada fragmanını gördüğüm, "Bir sonrakinde de buna gidelim!" dediğim ama asla gitmediğim ,bizim çeviri ismimizle "Yedinci Hayat" - ki çok saçma- ,"Seven Sisters" olarak da bilinen o filmle karşınızdayım.


Dünyanın nüfus artışı sebebiyle yeni bir yasa getirilmiştir ve aileler artık sadece birer çocuk sahibi olabilecektir. Ancak birbirinin birebir aynı olan yediz kız kardeşler hükümetin konuyla ilgilenen ve acımasız Nicolette Cayman tarafından yönetilen kolu Çocuk Tahsisi Bürosu'yla tehlikeli bir saklambaç oynamaktadır. Göze batmamak adına hepsi sanki tek bir kişiymiş gibi davranmaktadırlar. Karen Settman adında tek bir kadın olarak haftanın her günü farklı bir kardeş dışarı çıkmaktadır. Ancak büyükbabaları tarafından haftanın 7 günüyle adlandırılan kardeşlerden birinin bir gün eve geri dönmemesi bütün düzeni yıkacaktır...
Başrollerinde Noomi Rapace, Willem Dafoe ve Glenn Close'un yer aldığı bilim-kurgu gerilim filminin yönetmen koltuğunda  Tommy Wirkola yer alırken filmin senaryosunu ise Max Botkin ile Kerry Williamson kaleme aldı.

Kayak : www.beyazperde.com

OYUNCULAR
Noomi Rapace - Ejderha Dövmeli Kız, Prometheus,Sherlock Holmes Gölge Oyunları,Bright,Yaratık Covenant

Willem Dafoe - Örümcek Adam, Deccal,Aquaman,John Wick, Finding Nemo,John Carter İki Dünya Arasında,xXx 2

Glenn Close - 101/102 Dalmaçyalı,Galaksinin Koruyucuları,Jagged Edge

Marwan Kenzari - Aladdin,Doğu Ekspresinde Cinayet,Mumya

Clara Read 

Christian Rubeck 

Pål Sverre Valheim Hagen
Başrolün aynı anda yedi farklı karakteri çok başarılı bir şekilde oynaması şaşırttı.Bu açıdan çok iyiydi. Aksiyon çok severim ancak bu benim için biraz kanlıydı. Şimdi onu kesip,bunu kopartsalar diye kafamda kurduğum o korkunç düşüncelerin hepsi gerçekleşti.Üstünde durdukları konu,kurdukları distopya oldukça başarılı ve gerçeğe dönüşmesi muhtemel olmuş.Şaşırtıcı ve etkileyiciydi.Tavsiye ederim.


"Birinize ne olursa, hepinize o olur."
Görüşmek üzere!
If you want English translation add comment.
For advertisement in my blog please mail kcecem@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe