Frozen II

04:28

 

Daha önceden yazmış olduğum amatör Frozen yorumum için tık tık .
*
Karlar Ülkesi 2, Erindel’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor. Elsa, hayatını etkileyen bir sorunun cevabını arar. Elsa neden büyülü güçlerle doğdu? Bu sorunun cevabını bulmak için Erindel'in dışındaki ormana, bir bilinmeyene doğru giden Elsa, geçmişi ile ilgili gerçeklerle yüzleşecektir. Krallığı da tehlikeye atan cevapların peşine düşen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ve bir o kadar da olağanüstü bir yolculuğa çıkar.


Yönetmen: Jennifer Lee (Wreck it Ralph serisi,Wrinkle in Time,Zootropolis),Chris Buck(Tarzan,Neşeli Dalgalar,Pocahontas)
Senaryo: Jennifer Lee,Allison Schroeder(Gizli Sayılar,Christopher Robin,Mean Girls 2

SESLENDİRMENLER

Idina Menzel (Glee,Enchanted,Wreck it Ralph serisi,Hercules,Wicked)
Kristen Bell (The Good Place,Bad Moms,Veronica Mars,Gossip Girl,Aşk Çeşmesi,Eyvah Annem Dağıttı 2,Heroes,Zootropolis,Çığlık 4,Wreck it Ralph,Astro Boy,Genç Titanlar Filmi,Big Mouth)
Jonathan Groff (Glee,Mindhunter,Hamilton serisi,Matrix 4)
Josh Gad (Güzel ve Çirkin,Angry Birds,Pixels,Artemis Fowl,Doğu Ekspresinde Cinayet,Can Dostum,Buz Devri 4,Genç Çıraklar,21)
Evan Rachel Wood(Westworld,True Blood)
Sterling K.Brown(This Is Us,Black Panther,Supernatural,The Marvelous Mrs.Maisel,American Crime Story,Predator,Angry Birds 2)
Jason Ritter(Esrarengiz Kasaba)
Alfred Molina(Örümcek Adam 1-2,Da Vinci Code,Aşk Dersi,Pers Prensi,Rango,Ralph ve İnternet,Monsters University)
Rachel Matthews (Ölüm Günün Kutlu Olsun,Batwoman,Looking For Alaska)



Kostümlerden öyküsüne, şarkılarından diyaloglarına her şeyine bayıldığım bir film oldu Frozen II ve üçüncüsü için de sabırsızlanıyorum. İlk filmin yeri bende ayrı olsa da, müzikleri ondan kat be kat daha iyiydi. Özellikle Show Yourself her dinlediğimde tüylerimi diken diken eden bir parça oldu.Into The Unknown'u da çok sevdim.Filmin sonuna bayıldım,sonunda Anna da hakettiği değeri görecek gibime geliyor.Idina Menzel ve Kristen Bell çok iyi bir iş çıkarıyorlar seslendirmede. Olaf'ın Frozen I'i özet geçtiği kısım ve after credits mükemmeldi.Siz de animasyon seviyorsanız ve Frozen'ı hala izlemediyseniz bir an önce izleyin


"I was just so desperate to protect her."

Görüşmek üzere!

If you want English translation add comment.
For advertisement in my blog please mail kcecem@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe