Mars Needs Moms

02:34

 

Mars Needs Moms, aynı isimli Berkeley Breathed kitabından uyarlanan animasyon- bilim kurgu- macera türünde bir filmdir. Dokuz yaşındaki Milo adlı bir erkek çocuğunun annesinin Marslılar tarafından kaçırılması sonucu, annesini üzdüğü zamanlar için pişmanlık duyması üzerinden ilerleyen macera, Milo’nun annesini kurtarmak için bir uzay gemisine binmesiyle ve başına türlü dertlerin gelmesiyle devam eder. Walt Disney Pictures imzalı film, Simon Wells tarafından yönetildi.



Yönetmen: Simon Wells
Senaryo: Simon Wells,Wendy Wells

SESLENDİRMENLER
Joan Cusack - Addams Ailesi 2,Shameless,Toy Story 2-3-4,Cesur Civciv,Klaus,Kız Kardeşimin Hikayesi,Talihsiz Serüvenler Dizisi(2017),Bir Alışverişkoliğin İtirafları,Saksı Olmanın Faydaları,Let It Snow,Unicorn Store
Seth Green - Family Guy,Buffy The Vampire Slayer,İtalyan İşi,It,That 70's Show
Dan Fogler-Fantastik Canavarlar Serisi,Kung Fu Panda
Elisabeth Harnois-Charmed
Mindy Sterling-iCarly,The Legend of Korra,Yetenek Çiftliği,Buz Devri 2,Monsters University,Çılgın Hırsız 3
Tom Everett Scott-La La Land,Clouds,Sihirli Dağ
Kevin Cahoon
Seth Robert Dusky-Buz Devri 4
Julene Renee-Avatar,Kutup Ekspresi,Yeni Yıl Şarkısı,Beowulf,Titanic



Bu film hakkında duygularım karışık. Öncelikle şunu söylemek isterim ki daha eski bir zamanda bu konsepti görseydim daha fazla beğenebilirdim.Özellikle Disney,Pixar'la çalışmak yerine neden CGI kullanmış anlamış değilim. 150 milyon dolar harcanan bu film ne yazık ki 39 milyon dolar hasılat yapmış.Harcanan para az değil,ancak bi Pixar filmi kadar da çok değil.O yüzden CGI olayını bir nebze göz ardı edebiliyorum.Senaryoya gelirsek,çok da zayıf değil ancak yeterince etkileyici de değil.Kötü karakter ne nefret edilesi ne sevilesi.Yardımcı kahraman ehhh.Sadece bir bölümde boğazım düğümlendi gibi oldu orada da mimiklerin sahteliğine bakarken bütün duygu yok oldu.Onun dışında tasarlanan mekanlar güzel.Tavsiye etmem ama Disney filmlerini benim gibi bitirmeye çalışanlar izlesin tabii.




"Mommy,you have to come home with me."

Görüşmek üzere!

If you want English translation add comment.
For advertisement in my blog please mail kcecem@gmail.com






You Might Also Like

0 comments

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe