High School Musical

06:29

 

Troy, hangi konulara yeteneğinin olduğunu ve hangilerine olmadığını iyi bilmektedir.Basketbol konusundaki durumu oldukça açıktır. Peki ya şarkı söylemek? Bir gün bir karaoke performansı sırasında o zamana kadar kendiyle ilgili bilmediği bir şeyin farkına varır. Kendisiyle birlikte söyleyen matematik dehası Gabriella da o zamana kadar kendisinin ne kadar iyi şarkı söyleyebildiğinden haberdar değildir. İkili, müzikal yeteneklerini keşfettikten sonra birlikte vokaller yapmaya başlarlar. Bu birliktelikle aralarında zamanla bir aşk da filizlenir. Ancak mutluluğun yolu zorludur. Okul müzikalinde başrolde alabilmek için başvuruda bulunurlar. Fakat bu konuda isim yapmış rakiplerinin yanında şansları olacak mıdır? Üstelik ikisinin de basketbol ve matematik takımları onları şarkı söylemekten uzak tutmak için elinden geleni yapmaktadır.


Yönetmen: Eduardo Ripari,Kenny Ortega(Hokus Pokus,HSM serisi,Descendants serisi,Dirty Dancing),Michael Lembeck(Diş Perisi,Sharpay'in Göz Alıcı Macerası)
Senaryo:Peter Barsocchini(HSM serisi,Sharpay'in Göz Alıcı Macerası)

OYUNCULAR
Zac Efron (HSM serisi,Baywatch,The Greatest Showman,Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile,Kötü Komşular serisi,Loraks,Scoob)
Vanessa Hudgens (HSM serisi,The Princess Switch,The Knight Before Christmas,Spring Breakers,Bad Boys 3,Gizemli Adaya Yolculuk 2,Sucker Punch,Beastly,Polar)
Ashley Tisdale (HSM serisi,Sharpay'ın Göz Alıcı Macerası,Korkunç Bir Film 5,Bir Böceğin Yaşamı)
Corbin Bleu(HSM serisi)
Lucas Grabeel(HSM serisi,Sharpay'ın Göz Alıcı Macerası)
Monique Coleman(Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı,Naom ve Ely'la Öpmek Yok Listesi,Bones)
Olesya Rulin (HSM serisi)
Kaycee Stroh (HSM serisi)
Bart Johnson (HSM serisi,Little Women 2018)


Küçükken herkes High School Musical'e bayılırdı.Ben de arada Disney Channel'da gördükçe izlerdim tabii ama o kadar da ilgimi çekmiyordu ve sevmiyordum.Şimdi herkes büyüdü,ben ise hala 21 yaşında bir çocuk olduğumdan böyle şeyler izliyorum.Neyse efendim.Ne yalan söyleyeyim şu an hoşuma gidiyor.Sanırım liseyi görmüş geçirmiş olduktan sonra, Türkiye ile bu serinin arasında bulunan kültür farklılıklarının da farkında olduktan sonra keyifle izler oldum.Eğer Amerika'lı çocuklar liseye gitmeden önce böyle bir şey beklediyse vay hallerine.Gerçi tek farkı her yerde olur olmadık dans eden öğrenciler ama olsun.Bence çok iyi ,nostaljik bir film.Zac Efron çok yetenekli diyerek sözümü bitirmek istiyorum ama diğerlerinin de hakkını yemeyelim.Keşke hala müzikallerde oynamaya devam etseler...

"I do not understand."

Görüşmek üzere!

If you want English translation add comment.
For advertisement in my blog please mail kcecem@gmail.com


You Might Also Like

0 comments

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe