Hobbs & Shaw

12:23


Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi olan Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, insanlığı tehlikeye sokan bir güce karşı birlikte hareket etmek zorunda kalan Hobbs ve Shaw’un hikayesini konu ediyor.Amerika’nın Diplomatik Güvenlik Hizmetlerinin sadık bir ajanı olan Luke Hobbs ile eski bir İngiliz askeri elit ajanı olan Deckard Shaw, yıllar boyu birbirlerini yenmeye çalışsalar da bu kez birlikte hareket etmek zorundadır. İnsanlık, büyük bir biyolojik tehdit ile karşı karşıyadır. Siber genetik ile güçlendirilmiş anarşist Brixton, insanlığın değişmesine neden olabilecek olan biyolojik virüsü ele geçirir. Dünyayı tehlikeye sokan Brixton'ı yenmek zorunda olan iri kıyım kanun adamı Hobbs ile kanunları hiçe sayan Shaw’un güçlerini birleştirip, birlikte mücadele etmekten başka şansı yoktur.


Yönetmen: David Leitch (Sarışın Bomba,Deadpool serisi,John Wick,V For Vendetta
Senaryo: Chris Morgan (Hızlı ve Öfkeli serisiMumya,47 Ronin,Birdbox), Drew Pearce(Iron Man 3,Görevimiz Tehlike 5)

OYUNCULAR
Dwayne Johnson-Hızlı ve Öfkeli serisi,Jumanji:Vahşi Orman,San Andreas,Mumya'nın Dönüşü,G.I.Joe Misilleme,Sihirli Dağ,Jumanji:The Next Level,Gezegen 51,Shazam!
Jason Statham-Taşıyıcı serisi,Cehennem Melekleri serisi,Tetikçi serisi,Hızlı ve Öfkeli 7-8,
Vanessa Kirby-Görevimiz Tehlike:Yansımalar,The Crown,Senden Önce Ben,Görevimiz Tehlike 7,Jüpiter Yükseliyor
Idris Elba-Thor serisi,Kara Kule,Pasifik Savaşı,Cats,Zootropolis,Avengers:Infinity War,The Jungle Book(2016),The Office,Prometheus,Finding Dory,Star Trek Sonsuzluk,Hayalet Sürücü 2,28 Hafta Sonra,Yenilmezler 2,Suicide Squad 2,Doğmamış
Eiza Gonzales-Baby Driver,Alita
Helen Mirren-Hızlı ve Öfkeli 8,Fınıkkıran ve Dört Diyar,Monsters Inc,Inkheart
Roman Reigns-WWE,The Wrong Missy

Hızlı ve Öfkeli serisine kardeşimle bayılıyoruz. Tabii ki de ara filmlerinden de geri kalamazdık. Omurga ameliyatı sahnesi dışında,Hızlı ve Öfkeli çerçevesinde düşünürsek gözüme batan hiçbir absürdlük yoktu. Aksiyon oldukça dozunda. Hem Jason Statham hem Dwayne Johnson,hem Hobbs hem de Shaw’ı seviyorum. Dolayısıyla bu filmi sinemada izlemek beni çok eğlendirmişti. Karakterlerimiz komik ve ego akan bir takım oluşturuyorlar ve şaşırmayacağınız saçma sapan bir göreve gidiyorlar. Siz de F&F seviyor ve spin-offu en çok hakeden bu ikiliyi hala izlemediyseniz kesinlikle bir an önce izleyin. 


"He really is black Superman."

Referanslar:
Beyazperde
Doğuş TV
We Heart It
Görüşmek üzere!


If you want English translation, add a comment.

For advertisement in my blog please mail kcecem@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe