Kağıttan Kentler Film Yorumu

09:15

Filmine giderim diye kitabını okumuştum ancak sinemaya gidemedim.Ben de geçtiğimiz günlerde evde izledim.Kitap yorumum için tık tık.
Quentin'in en büyük hayali; gerçekleşeceğine ihtimal vermese de, fazla ortak noktasının bulunmadığı gizemli bir kızı elde etmek ve onunla birlikte hayallerindeki mutlu hayatı yaşamaktır. Quentin’e göre, Margo adındaki bu gizemli kız hem oldukça havalı hem de gözü yükseklerde olan, yanına yanaşılması zor bir insandır. Genç adamın etrafındaki pek çok insan da dahil olmak üzre hemen hemen herkes tarafından hayranlıkla bakılan, gizemleri seven tez canlı bir maceracıdır. 
Aslında bütün bu macera, Quentin henüz dokuz yaşındayken, Margo’nun yanlarındaki eve taşınmasıyla başlamıştır. Genç adam daha görür görmez bu kıza tutulmuş olsa da yıllar geçtikçe birbirlerinden farklı çevreler edinmişlerdir. Hayatını mota mot planlı bir biçimde yaşayan Quentin, için bir gecede yaşamı tepeden aşağı değişir, çünkü tam dokuz yıl sonra Margo gelip kendisinden çok önemli bir konuda yardım ister!
OYUNCULAR
Cara  Delevingne - Suicide Squad'ta oynayacak.
Nat Wolff-Aynı Yıldızın Altında,Behaving Badly,Stuck in Love
Halston Sage-Kötü Komşular
Austin Abrams
Yine o boşluk,yine o ortada kalış...
Daha hareketli filmler sevenler için pek hoş olmayabilir.
Filmin türünü anlamak biraz zor,aşk deseniz değil,macera deseniz sönük,komedi deseniz cık...
Ama kendini izletiyor ve sonu kitaba göre biraz değişik.Açıkçası o sahneleri görünce sahip olmadığım ve olamayacağım bazı şeyler için üzüldüm.Margo'ya yine sinirim o kadar yol gitmek ve karşılığında milkshake içmek..Ne gizemmiş arkadaş...

Ben bu tarz filmleri pek seven bir insan değilim.Merak ettiğim için izledim ve kitabı olmasaydı izlemezdim.Oyunculuklar iyiydi.Cara iyi iş oynamış.Nat de hayalimdeki Quentin'e benziyordu zaten.O da uymuş.

Boş vaktiniz bolsa,Cara Delevingne müptelasıysanız,"Okuduğum her kitabın filmini de görmeliyim!"diyorsanız Kağıttan Kentler'i izleyin.Tumblr'a atacak repliği,sahnesi bol ancak durağan bir film.


IMDB:6.2
Fragman:















You Might Also Like

6 comments

  1. blogunu gerçekten çok beğendim ❤︎

    YanıtlaSil
  2. böyle şeyler sadece filmlerde olur sanırım Bloğunuzu keşif etkinliğinden buldum takipteyim bloğuma da beklerim sevgiler :) http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Ben de sayfama beklerim, takip ettim sizi :) aysenurtuter.blogspot.com

    YanıtlaSil

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe