Mart Menekşeleri

07:07

 

Tür: Romantik
Goodreads Puanı: 3.81 (22827 oy)
Yayınevi: Arkadya
Yayınlanma Yılı: 2011
Sayfa Sayısı: 336
Orijinal Adı: The Violets of March
"Hayat, birine seni seviyorum demenin kararsızlığını yaşamak için çok kısadır..."

Her şeyi kaybettiğini sanırsın ama gerçek aşk hep ordadır.

Emily Wilson yirmilerinde hayatının zirvesindedir. Yazdığı kitap çok satmıştır, tanınan bir eşi vardır ve hayatı mükemmel gidiyordur.

Ancak on yıl sonra, Emily’nin tüm hayatı tersine döner. Bu yüzden yengesi Bee onu martta Bainbridge Adası’na çağırdığında hayata yeni bir başlangıç yapmak için arkasına bakmadan oraya gider. Emily burada 1943 tarihli gizemli bir günlük bulur. Bu günlük ona aradığı yeni başlangıcı verecektir.

Okumayı ve Sarah Jio’yu sevenler için muhteşem yolculuk başlıyor yine. Bu kitabın nasıl bittiğini anlayamayacaksınız bile. İclal Aydın /Oyuncu, Yazar

Sevgili Sarah Jio kelimelerle bizi sırlarla dolu yitip giden hayatların içine öyle güzel götürmüş ki son cümleden sonra bile hâlâ o küçük adada aklım... AYŞE ÇINAR / Ses Sanatçısı

Mart Menekşeleri aşk ve gizemi derinden hissedeceğiniz bir Sarah Jio eseri.

"... hiçbir şeyin ortasını tutturamazdı."
Çok sıcacık bir ortamda geçen,sıcacık insanlarla dolu, Sarah Jio’dan beklediğiniz türden samimi bir hikaye. Kitabın bir yerinde bir sır olduğunun farkındasınız ama bulamıyorsunuz. Sonra karakteriniz işkillenmeye başlıyor,yine bulamıyorsunuz. Çünkü bu sır aslında nerede? Geçmişte mi gelecekte mi? Hangi mekanı,kimi ilgilendiriyor? Bu merak size kitabın sonuna hızlıca götürüyor. Her şey açıklığa kavuştuğunda ise,duygular karışık. Jio’nun hikaye içine hikaye oluşturmasına bayıldım.Baş karakter de çok tatlı bir yazardı bu arada,kendimi ona çok yakın hissettim. Bitirdiğinizde biraz üzülüyorsunuz ama değer,okuyun.


"Aşk zorla tomurcuk vermesini istediğin bir sera çiçeği değildi. Aşk, yol kenarında beklenmedik şekilde açan bir çiçekti."
-
"Bana sanki dünyadaki tek önemli kadınmışım gibi bakıyordu."
-
"Kader mi kötü şans mı bilmiyorum"
-
"Nehir kenarları bahsederler ya hani
Mart sularından,
Bütün kırgınlıkların sonu, kalbindeki sevinçtir bu."


"Bizim aşkımız başka bir zamana, başka bir hayata aitti."

Görüşmek üzere!



If you want English translation, add a comment.

For advertisement in my blog please mail kcecem@gmail.com
Reklam ve işbirlikleri için kcecem@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe