Perili Köşk - Film

01:27

Jim Evers, karısı Sara, kızı Megan ve oğlu Michael'a yeterince vakit ayırmayan işkolik bir emlakçıdır. İşleri nedeniyle evlilik yıl dönümünü unutan Jim, ailesine hafta sonu güzel bir tatil yapacaklarının sözünü vererek hatasını telafi edeceğini söyler. Jim, büyük bir malikanenin satış işlerini alır ve bir gece ailecek evi ziyarete giderler. Eğer bu iş gerçekleşirse küçük bir servetin sahibi olacaklardır. Eve vardıklarında gerçekleşen doğaüstü olaylar Jim'in öz eleştiri yapıp ailesinin değerini anlamasına yardımcı olacaktır.
Klasik hayaletli ev hikayelerini romans ve komediyle birleştiren eğlenceli yapıtın başrollerinde binbir surat Eddie Murphy ve Marsha Thomason bulunuyor.

OYUNCULAR

Eddie Murphy - Çatlak Profesör,Shrek serisi,Mulan,Hayal Et

Jennifer Tilly - Liar Liar,Chucky serisi

Marsha Thomason - Lost

Terence Stamp -Superman serisi,Bay Evet,Star Wars 1,Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları,Big Eyes,

Nathaniel Parker - Merlin,Narnia Günlükleri Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu

Rachael Harris - Lucifer,Hangover,Suits,Saftirik Greg'in Günlüğü serisi,Wreck It Ralph,Müzede Bir Gece 3

Aree Davis

Tabii ki ne kadar eski olursa olsun bir Walt Disney yapımı olması izlememdeki en büyük neden. Ayrıca çok ünlü Madam Leota’yı da tanımak istemiştim. Ancak kendisi tam hayalimdeki gibi çıkmadı. İsminin Perili Köşk olmasına bakmayın. Bu bir korku filmi değil,tam zıttı komedi. Kahkahalar attıracak seviyede olmasa da yüzünüzde sürekli bir gülümseme oluşturacak kıvamda. Eddie Murphy harika bir oyuncu. Özellikle mimikleriyle başrol için çok uygun bir kişi. Tavsiye ederim. Ailenizle izleyebileceğiniz bir film arıyorsanız orijinal adıyla Haunted Mansion tam size göre.
"You try. You fail. You try. You fail. But the only true failure is when you stop trying"

Görüşmek üzere!


If you want English translation, add a comment.

For advertisement in my blog please mail kcecem@gmail.com

You Might Also Like

1 comments

çok tıklanan postlarım

Subscribe

Bumerang - Yazarkafe